Den perfekta hallmöbeln

Jag har en massa planer om hur jag ska strukturera om här hemma så att det skall bli mer praktiskt och lättstädat. Att lägga var sak på sin plats är inte så lätt som det låter. För allt får ju inte plats! Idag har vi väldigt mycket mer prylar än på trettiotalet när huset byggdes. Förutom att jag jobbar på att rensa ut grejer vi inte behöver, försöker jag att fixa nya förvaringsmöjligheter.

Vår lilla hall har alltid varit ett problemområde och det har komplicerats ytterligare av barnvagn och en massa småkläder. Skohyllan svämmar ständigt över och jag har länge funderat på hur jag ska lösa det. Igår fick jag ett skoskåp av en släkting som flyttade, och det är perfekt för små utrymmen eftersom det inte är så djupt. På 2,5 år har vi inte kommit oss för att skaffa någon hallspegel, och även det problemet löstes nu.

Hallskåp

Skåpet sväljer 18 par vuxenskor och har dessutom tre hyllor med plats för annat. Visst är det lite skamfilat, men jag tänker mig en ommålning någon gång när andan faller på. Vit snickerifärg har vi kvar sedan renoveringen, så jag räknar detta projekt som alldeles gratis. (Fast kanske skulle kosta på mig en snygg knopp till handtaget.) Härligt när man kan skapa stor skillnad med liten insats!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Hemmaliv

2 responses to “Den perfekta hallmöbeln

  1. Kommer att bli riktigt tjusigt med lite vit färg 🙂 Kramar Liza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s